×

News

UPCO mbajti mbledhjen e parë të bordit drejtues

Mbledhja e pare e bordit drejtues te UPCO-se duke perfishire anetaret e respektuar nga Universiteti i PrishtinësKomuna e Prishtinës dhe Oda Ekonomike e Kosovës

Kur njerezit e duhur punojne se bashku, sfidat shnderrohen ne mundesi!

#TripleHelix#ClusterHub