×

News

Projekti ALLED2 mbajti takimin e tetë të Bordit Drejtues dhe Këshillues

Projekti #ALLED2 me sukses përfundoi takimin e tetë të Bordit Drejtues dhe Bordin Këshillues së bashku me anëtarët respektiv të bordve.

Kur njerëzit e duhur punojnë së bashku, sfidat shndërrohen në mundësi!