×

News

Urime festat e fundvitit!

Projekti #ALLED2 ju uron Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2023!

Ekipa e projektit ALLED2 ju falenderon për bashkëpunimin e shkëlqyeshëm në vitin që po e lëmë pas, duke uruar për më shumë suksese të përbashkëta në vitin 2023!