×

News

URIME 7 MARSI- DITA E MËSUESIT

Të nderuar e të respektuar  mësues!

Projekti ALLED2 të gjithë mësimdhënësve u uron 7 Marsin, Ditën e Mësuesit.

Urojmë që misionin tuaj fisnik për edukimin dhe arsimimin e brezave të rinj, ta kryeni me vullnet dhe angazhim të madh që të arrini suksese dhe rezultate pozitive. Me punën tuaj serioze dhe cilësore i kontribuoni përgatitjes së brezave të rinjë që i garantojnë Kosovës të ardhme të ndritshme dhe qëndrueshme.

Në këtë ditë ne ju nderojmë Ju, për punën e kontributin tuaj të madh që keni dhënë,  po jepni dhe do të jepni, për mësimin  dhe edukimin e fëmijëve. Brezat që vijnë do t’i ruajnë me nostalgji mësimet dhe këshillat tuaja. 

Në çdo ditë të jetës, Ju dhe puna juaj fisnike do të kujtohen dhe vlerësohen me respekt e nderim të thellë.

Jemi krenarë me ju dhe me gjithë zemër ju urojmë GËZUAR FESTËN TUAJ, 7 MARSIN, duke ju uruar shëndet e jetë të gjatë.

Me respekt,

ALLED2