×

News

Projekti ALLED2 mbajti takim me Rektorin e ri te Universitetit te Prishtines

Udhëheqësja e projektit #ALLED2 znj. Efka Heder dhe koordinatori për Sigurim të Cilësisë & Arsim të Lartë Dr. Anton Gojani zhvilluan një takim të frytshëm me rektorin e ri te Universiteti i Prishtinës Prof. Dr. Qerim Qerimi.

Kur njerëzit e duhur punojnë së bashku, sfidat shndërrohen në mundësi!