×

News

Projekti ALLED2 mbajti punëtorine lidhur me Kurrikulat e Qendrave të Aftësimit Profesional

Projekti #ALLED2 sot mbajti punëtorine lidhur me Kurrikulat e Qendrave të Aftësimit Profesional, bashke me expertet e projektit si dhe expertët e Agjencise se Punesimit ne Republiken e Kosoves.

Kur njerëzit e duhur punojnë së bashku, sfidat shndërrohen në mundësi!