×

News

Projekti ALLED2 ka perfunduar me sukses mbajtur trajnimin per Kuzhinierë

Projekti ALLED2 ka perfunduar me sukses mbajtur trajnimin per Kuzhinierë me QAP Peje, QAP Ferizaj dhe QAP Mitrovice, poashtu dhe Qendra Korrektuese Dubravë, Burgu i Sigurise Lartë ne Dyz, Qendra Korrektuese Smrekovnicë, Qendra Korrektuese Lipjan dhe Qendra Korrektuese Gjilan.

Z.Armend Delijaj, eshte konsulenti ne kuader te KIMERK, ka mbajtur trajnimin per profilin kuzhinier ne Istog.