×

News

Projekti ALLED2 ka mbajtur një punëtori për Trajner të Trajnereve

Projekti ALLED2 ka mbajtur një punëtori për Trajner të Trajnerëve.

Kjo punëtori është mbajtur lidhur me pajisjet e TIK të siguruara nga Projekti ALLEE2 te cilat tashme jane instaluar dhe funksionalizuar ne shkollat e mbështetura nga projekti, ashtu sic është planifikuar.

Trajnimi për trajnerët është ofruar nga specialist te fushes nga kompania ASSECO.