×

News

Projekti ALLED2 ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe urime Viti i Ri!

Projeki ALLED2 Ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe urime Viti i Ri!

Ka qenë një kënaqësi e madhe të bashkëpunojmë me të gjithë ju gjatë 12 muajve të fundit!

Paqja dhe hareja e festave qofshin me ju sot dhe gjatë gjithë vitit të ri 2022!

Gëzuar!