×

News

NGRITJA E KAPACITETIT TE QENDRAVE PER AFTESIM PROFESIONAL NE QENDRAT KORREKTUESE PER SIGURIM TE CILESISE


Ekipi i ALLED2 zhvilloi trajnimin dyditor mbi Rritjen e kapaciteteve të Qendrave të Aftesimit Profesional në Sigurimin e Cilësisë në Qendrat Korrektuese!
Dr. Anton Gojani duke përshëndetur drejtorin z. Dibrani, znj. Bytyqi shefe e departamentit të AAP-së dhe koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë nga Qendrat Korrektuese në Kosovë përforcuan deklaratën se Cilësia është një qëndrim shumë kërkues në kulturën e të mësuarit gjatë gjithë jetës!


Z. Ismail Dibrani, drejtor i Shërbimit Korrektues të Kosovës shprehu vlerësimin e tij të madh për projektin ALLED2 për organizimin e këtij trajnimi shumë të nevojshëm për Koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë në Qendrat Korrektuese!


Znj. Tefta Bytyqi, udhëheqëse e sektorit për arsim, programe dhe aftësim profesional, u shpreh shumë e kënaqur dhe u shpreh e kënaqur me fillimin e këtij trajnimi shumë të nevojshëm.


Z. Agon Dula, Koordinator për AAP dhe Sektorin Privat në ALLED2 gjatë trajnimit, shpjegoi qëllimin e projektit dhe deklaroi se është i emocionuar që është pjesë e këtij kontributi të dhënë për Koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë në Qendrat Korrektuese të Kosovës!


Udhëheqësja e ekipit ALLED2 znj. Efka Heder inkurajoi Koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë nga Qendrat Korrektuese në Kosovë që të kuptojnë sa më shumë nga trajnimi, ndërsa ajo vlerësoi punën e tyre dhe pranoi se ata po bëjnë një punë të shkëlqyer, pavarësisht ndjeshmërisë së saj!


Znj. Christine Bitzinger, Menaxhere e Programit në Third Party Funding nga Agjencia Austriake për Zhvillim mori pjesë në trajnimin për Sigurimin e Cilësisë dhe përshëndeti Koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë nga Qendra Korrektuese në Kosovë dhe shprehu gatishmërinë e saj të madhe për të mësuar më shumë për sfidat dhe arritjet e tyre!


Drejtori i Drejtorisë për Trajtimin e të Burgosurve dhe të Miturve në Kosovë Z.Ali Gashi gjatë trajnimit shprehu mirënjohjen e tij dhe falënderoi projektin ALLED2 për këtë angazhim të madh në mbështetjen e Koordinatorëve të Sigurimit të Cilësisë në Qendrat Korrektuese!


“Është në ditë të tilla, kur të qenit në gjendje të mbështesë dhe trajnojë koordinatorët e Sigurimit të Cilësisë në Qendrat Korrektuese, e bën të gjithë ekipin ALLED2 të ndihet kampion”, tha udhëheqësja e ekipit znj. Efka Heder gjatë mbylljes së ditës së dytë të trajnimit. !