×

News

ETF_Thirrje për praktika që nxisin mësimin e ri

Në kuadër të nismës “Krijimi i mësimit të ri”, ETF ka hapur një thirrje për mbledhjen e praktikave në fushën e mësimdhënies dhe të nxënit inovativ. Thirrja synon të identifikojë dhe të vlerësojë praktikat e mësimdhënies që mbështesin dinamikat e reja të të nxënit dhe që mund të shërbejnë si frymëzim për mësuesit, trajnerët dhe politikëbërësit në fqinjësinë e BE-së dhe më gjerë.

Ju lutem keni parasysh qe aplikimi:

  1. Nuk do t’ju marrë më shumë se 15 minuta
  2. Duke paraqitur një praktikë të pranueshme, edukatorët do të marrin një ETF Open Distinktiv që njeh kontributin e tyre dhe praktikën e tyre do të jetë shfaqur përmes Komunitetit të Edukatorëve Inovativë ETF
  3. Nëse një praktikë vlerësohet si një nga 10 ato më novatore nga një juria ndërkombëtare, paraqitësi do të ftohet në ETF New Learning
  4. Gjatë eventit i cili do te ndodhe në Torino, Itali, në Nëntor 2022 do të përzgjidhen tre praktika dhe do të shpërblehen për vitin 2022 ” Çmimi i ri i të mësuarit ETF.

Afati i fundit per aplikim eshte 22 Korrik 2022.

Ju lutem klikoni ne linkun me poshte per detajet e kesaj thirrje:

https://openspace.etf.europa.eu/pages/etf-innovative-teaching-and-learning-award-2022