×

Autori i raportit “Analiza e tregut të punës dhe të aftësive të nevojshme për tregun e punës” te ALLED 2, Profesori Besnik Krasniqi shpërblehet me Çmimin e punimit më të mirë në konferencën më prestigjioze të ndërmarrësisë në Evropë