×

News

APRK dhe Projekti ALLED2 certifikuan 14 përfaqesues të QAP-ve dhe Qendrave Korrektuese në Kosovë

Agjencia e Punësimit në Republikën e Kosovës dhe Projekti ALLED2 certifikuan 14 përfaqesues të QAP-ve dhe Qendrave Korrektuese në Kosovë

 Instalime elektrike:

 1. Nezir Lubovci – QAP Prizren

2. Imer Hajrizi – QAP Ferizaj

 Perpunim i ushqimit dhe perpunim i qumeshtit:

 1. Sevdije Muhaxheri – QAP Peje

 Hidraulike pneumatike dhe automekanike:

 1. Sefedin Llapatnica – QAP Prizren

2. Fisnik Syla – QAP Prizren

3. Shaip Sahiti – QAP Prishtine

 Kuzhinierë:

 1. Erodita Tatlixhi – QAP Peje

2. Florie Ferati – QAP Mitrovice

3. Adnan Islami – QAP Ferizaj

4. Naser Llozhani – Qendra Koorektuese Dubrave

2.Blerim Gashi – Burgu i Sigurisë së Lartë  Dyz

3.Fikrije Bahtiri – Qendra Korrektuese për Femra Lipjan

4.Behxhet Toska – Qendra Paraburgimit Gjilan 

5.Nura Hajdini – Qendra Korrektuese Smrekonicë