×

News

ALLED2 po dorëzon me sukses pajisjet në shkollat ​​e AAP-së të mbështetura nga projekti

ALLED2 po dorëzon me sukses pajisjet në shkollat ​​e AAP-së të mbështetura nga projekti.

Pjesë e procesit është edhe hapja e llogarive në platformën EON AVR/VR dhe trajnimi i mësuesve nga ekspertë të UBT-së.

Kur njerëzit e duhur punojnë së bashku, sfidat bëhen mundësi!