×

News

Projekti ALLED2 mbajti takimet e Bordit Këshillues dhe Drejtues

ALLED2 mbajti takimin i Bordit Këshillues të projektit! Sukseset dhe sfidat gjatë raportit të dytë vjetor të projektit, janë prezantuar tek institucionet anëtare të bordit.

Projekti ALLED2 mbajti takimin e katërt me rradhë të Bordit Drejtues, ku anëtarët e projektit prezantuan raportin e dytë vjetor, kurse bordi drejtues miratoi raportin!