×

News

Projekti ALLED 2 ka mbajtur takim me projektin ACCESS/ADA dhe BCC

Projekti ALLED 2 është takuar me projektin ACCESS/ADA and BCC të cilët janë përfitues të Projektit ACCESS.

Qëllimi i takimit ka qenë për t’u njoftuar me punën qe bëjnë të dyja projektet dhe poashtu zhvillimi i ideve profesionale për të formalizuar rolin e konsulencës në Kosovë.