×

News

Kompania ARVision prezantoi ide të Realitetit të Shtuar (Augmented Reality) për ALLED 2 Project

Anëtarët e ekipit ALLED 2 u takuan me përfaqësuesit e kompanisë ARVision.

ARVision u themelua në nëntor 2017, dhe ata janë aktive që nga atëherë në tregun e Kosovës dhe atë finlandez, ku zhvillojmë projekte për klientë të ndryshëm, në fusha si turizmi, marketingu dhe fusha të tjera.

 Ata përdorin teknologjinë më të fundit të njohur si AR (Augmented Reality) dhe përpiqen të futin botën virtuale në botën reale për të dy platformat mobil iOS dhe Android.

Gjatë takimit, u diskutuan idetë në lidhje me Realitetin Visual që kompania prezantoi.