×

News

Ekipi i ALLED 2 zhvilloi një takim me ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë të Cluster Hub

Pavarësisht situatës pandemike, ekipi i ALLED 2 po punon me perkushtim në përfundimin e detyrave.

Projekti zhvilloi një takim të suksesshëm dhe të frytshëm me ekspertë vendorë dhe ndërkombëtarë për zhvillimin e Cluster Hub