×

News

Ekipi i ALLED 2 mbajti një takim përgatitor për vizitë studimore në Estoni

Projekti ALLED2 në kuadër të aktiviteteve në lidhje me zhvillimin e mëtutjeshëm të mjeteve dixhitale në fushën e kualifikimeve dhe Arsimit dhe Aftesimit Profesional ka planifikuar të eksplorojë praktikat e mira në vendet anëtare të BE-së.

Siç e dini të gjithë, Estonia është ndër praktikat më të mira në të gjithë Evropën në këtë fushë. Ne po planifikojmë që vizita studimore të zhvillohet në shkurt të vitit 2020 dhe sot 23 janar u mbajt një mbledhje e përbashkët përgatitore për këtë vizitë.