×

News

Ekipi i ALLED 2 mbajti një takim fillestar me përfaqësuesin e IESB-së Prof. Besnik Krasniqi

Ekipi i ALLED 2 mbajti një takim fillestar me përfaqësuesin e IESB-së Prof. Besnik Krasniqi

Projekti ALLED 2 vazhdimisht është duke punuar në përfundimin e detyrave dhe të dorëzimeve.

Gjate kesaj faze eshtë zhvilluar një takim fillestar me përfaqësuesin e IEBS Profesor Besnik Krasniqi per Termet e References për zhvillimin e barometrit sistematik ne mbeshtetje te OEK