×

Burime

9 Dhj 2019

Situata aktuale në Arsimin dhe Aftësimin Profesional

PDF

25 Nën 2019

Analiza e nevojave të tregut të punës dhe e aftësive

PDF

27 Sht 2019

VET Qualification Credit

PDF