×

News

ALLED2 zhvilloi një tryezë të rrumbullakët për bashkëpunimin e AAP-së dhe Sektorit Privat

Një shkëmbim kaq i vlefshëm i përvojave me ndërmarrjet nga BE-ja aktive në Kosovë për të inkurajuar bizneset që të bashkëpunojnë me AAP/QAP në tryezën e organizuar nga projekti ALLED2 nga ekspertët e saj të jashtëm.

“Nëse të gjithë ecin përpara së bashku, atëherë suksesi kujdeset për veten e tij”