×

News

ALLED2 prezantoi kornizat e BE-së për Entrecomp dhe Greencomp

Ekipi i ALLED2 mbajti një prezantim shumë të rëndësishëm të kornizave të BE-së për Entrecomp dhe Greencomp duke ndjekur specifikat e tyre për grupin e punës për zhvillimin e kurrikulës!

Njerëzit janë burimi ynë më i vlefshëm!